Voorlopige prijzen per bouwnummer bekend!

22 januari '21

Wat worden ze mooi hè, de woningen van Ven&Heide fase 4b. En heb je ook al naar de indeling en de ligging gekeken? Nu wil je natuurlijk ook graag weten wat de prijsindicatie per woning is en of je het kunt betalen? Lees er alles over! We zijn druk met de voorbereidingen voor de verkoop, maar toch willen we je graag alvast een prijsindicatie per woning geven. Zodat jij je beter kunt oriënteren.

image alt

Inclusief keuken en badkamer

De woningen worden opgeleverd met een complete keuken en badkamer. Deze zijn in de vrij-op-naam prijs opgenomen, dus hier hoef je je geen zorgen meer om te maken. Fijn toch? Kun jij lekker wegdromen waar je de bank gaat neerzetten en welke kleur er op de muur gaat. Vlak voor start verkoop worden de prijzen definitief vastgesteld. Zodra we daar klaar mee zijn, delen we het met je!

Woningen
image alt

Een perfecte match

Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt. En last but not least: de prijsindicatie per bouwnummer staat nu ook op de website! In de interactieve kaart zie je precies welk bouwnummer waar ligt van Ven&Heide fase 4b. Klik door de kaart heen en ga op zoek jouw perfecte match.

Alle woningen van fase 4b
Contact Ik heb een vraag!
Woningaanbod Bekijk de prijzen per bouwnummer