Slimme oplossingen in jouw nieuwe woning

2 maart '21

Voor meer comfort, veiligheid en duurzaamheid zijn in alle woningen van Ven&Heide fase 4b slimme oplossingen mogelijk. Een nieuwe woning koop je tenslotte niet zomaar. Lees hoe intelligent jouw nieuwe huis kan worden.

Comfort, sfeer en veiligheid

De woningen in Ven & Heide zijn standaard voorzien van Busch-Free@home. Een gebruiksvriendelijk huisbesturingssysteem van Busch-Jaeger. Zo zijn bijvoorbeeld binnen- en buitenverlichting op een aantal plaatsen eenvoudig automatisch in te stellen en in scene te zetten. Dit is eenvoudig te bedienen op afstand met de laptop, tablet of smartphone. Daarnaast zorgt het systeem voor optimale veiligheid door middel van verlichting die gekoppeld is aan rookmelders en kinderveilige stopcontacten. Zo is jouw huis in Ven & Heide een veilige en intelligente woning. Nog verder uitbreiden kan uiteraard ook. Na aankoop van de woning spreek je hierover met de kopersbegeleider van de aannemer.

image alt

Free@home - huisbesturing

Hoe tof is het als je de verwarming, de jalozieën en de deur bedient via een innovatief besturingssysteem? Gewoon met een schakelaar aan de muur of met jouw smartphone, tablet of computer. Met een gratis app maak je van jouw smartphone of tablet een afstandsbediening voor het hele huis. Alle woningen in Ven&Heide fase 4b hebben standaard een zeer uitgebreide basisinstallatie van Busch-free@home en uiteraard zijn er optioneel heel wat extra modules beschikbaar om jou nog meer comfort te bieden. 

image alt

Basisinstallatie

De basisinstallatie van Busch-free@home is volledig voorbereid op de intelligente functies van dit systeem. Tegelijkertijd is het systeem flexibel aan te passen door verschillende modules te integreren. Een huis met domotica maakt het leven makkelijker. De verlichting en verwarming zijn eenvoudig op afstand te bedienen en daarnaast kun je ook je SONOS of Philips Hue koppelen aan dit handige huisbesturingssysteem. Hoe fijn is dat!

Lees meer in de brochure

Optionele uitbreidingsmodules

Naast de basisinstallatie biedt Busch-free@home allerlei aanvullende modules om van jouw huis een thuis te maken. Zo zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van comfort, sfeer en veiligheid. 

Hier wonen? Woningen
Meer weten? Download de brochure