Meld je aan voor fase 4b

22 december '20

Greep je net mis toen de verkoop van fase 4a startte, of lees je voor het eerst over dit project in Etten-Leur? Dan heb je nu de kans om je als belangstellende aan te melden voor de nieuwste en laatste fase. Bekijk de woningen van Ven&Heide fase 4b.

image alt

Morgenstond - hoekwoning en 2 onder 1 kapwoning

De woningen met de naam Morgenstond zijn hoekwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. Ze hebben exact dezelfde woningplattegronden met aangebouwde berging en zijn net zo groot. Van de hoekwoningen vind je er 2 en van de 2 onder 1 kapwoningen zijn er 6 in de laatste fase van Ven&Heide. 

Bekijk de woningen
image alt

Middagzon - tussenwoning

Er is maar 1 woning met de naam Middagzon en dat is een tussenwoning. Een fijne woning met 3 slaapkamers, complete keuken en badkamer en een diepe achtertuin van bijna 15 meter. Achter in de tuin staat een vrijstaande houten berging en de auto parkeer je dicht bij je huis.

Lees meer over de tussenwoning
image alt

Ochtendrijp - semi bungalow

Een fijne gelijkvloerse woning, dat is deze semi bungalow. De slaapkamer en badkamer op de begane grond en op de eerste verdieping genoeg uitbreidingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld een extra slaapkamer of hobbykamer. Er is 1 extra grote hoekwoning van dit woningtype. Deze staat niet alleen op een ruim perceel maar ook de begane grond is met recht ruim te noemen. De slaapkamer en de badkamer zijn namelijk aan de zijkant aangebouwd.

Meer over de semi bungalow
image alt

Weerspiegeling - 2 onder 1 kapwoning

Door de talloze hoge raampartijen en statige dakkapel geniet je hier door het hele huis van een zee aan natuurlijk daglicht. De kenmerkende asymmetrische architectuur en strakke dakrand zorgen ervoor dat Weerspiegeling echt een blikvanger is aan het water. In totaal komen in deze laatste fase 8 van deze ruime 2 onder 1 kapwoningen. Genieten van de zon kun je hier door het formaat en de ligging op het noordwesten overal. Laat het buitenseizoen nog eerder beginnen met een overkapping. Bij de open haard is het met een dekentje altijd lekker warm en knus. Heerlijke dagen en mooie avonden gegarandeerd.

Woningaanbod

Vrijstaand geschakelde woning

In fase 4b komt maar 1 vrijstaand geschakelde woning. In feite is deze woning in de basis hetzelfde als de Morgenstond 2 onder 1 kapwoning maar hier heb je aan de zijkant tuindeuren. Wil je nog groter dan heb je de mogelijkheid om aan de zijkant uit te bouwen met bijvoorbeeld een prachtige erker. Hij staat op de hoek bij Markiezaathof en Streek.

  Woning kopen
  Woningaanbod