Laatste kans in De Streek; Ven&Heide fase 4b

9 december '20

Ven&Heide biedt met fase 4b de allerlaatste fase nieuwbouwwoningen in De Streek aan. Met opnieuw 25 woningen zoals in de voorgaande fase en met ook exact dezelfde woningtypes. Op eentje na dan. Ga jij voor een prachtige 2 onder 1 kapwoning, semi bungalow, rijwoning of toch die ene vrijstaand geschakelde woning? Maak kennis met fase 4b.

image alt

Een nieuw (t)huis voor jou

Ven&Heide bestaat uit 25 woningen met ruime tuinen. Er zijn sportvelden, een volkstuinencomplex, een park , water, bruggetjes en wandelpaden. Gewoon om de hoek! Ook is er op loopafstand een uitgebreid, gezellig centrum met goede winkels en restaurants. Kortom: een fijne plek voor jouw nieuwe (t)huis. 

Woningen
image alt

Grande finale van De Streek

In Ven&Heide vind je alle vrijheid om te genieten van quality time samen. In jouw nieuwbouwwoning heb je de eerste jaren namelijk geen omkijken naar onderhoud. Maak het lekker knus in huis en ook buiten is er genoeg ruimte om te ontspannen.  In de omgeving geniet je van nabijgelegen natuurgebieden zoals de Pannenhoef, de Moeren en de Oude Buijsse Heide. Ook natuurrijk wonen? Kijk eens bij Ven&Heide fase 4b. De laatste 25 woningen vormen de grande finale van De Streek. 

Financiering

Verwachte start verkoop

Als alles volgens planning verloopt start naar verwachting de verkoop in het eerste kwartaal van 2021. Tot die tijd zijn wij druk bezig alles verkoopklaar te maken en kan jij alvast aanmelden als belangstellende voor deze laatste fase. Je blijft op de hoogte via e-mail en deze website. O ja, en vergeet je niet een persoonlijk account aan te maken? Dan ben je alvast goed voorbereid.

Planning
  Planning
  Woningen