Zo zien de keukens eruit!

8 februari '21

De keuken is het middelpunt van het huis. Hier lees je 's ochtends de krant, drink je een kop koffie en spreek je de dag door als iedereen weer thuis is uit werk of school. Lees hier meer over jouw keuken in Ven&Heide!

image alt

Weerspiegeling

Koop je een 2 onder 1 kapwoning Weerspiegeling in Ven&Heide dan zit er standaard een complete eilandkeuken bij met apparatuur. De keuken heeft witte hoogglans frontjes en de lades én deuren zijn voorzien zijn greeplijsten. Liever een andere kleur? De keuken is zonder meerprijs ook leverbaar platinagrijs en antraciet. Het werkblad is van kunststof en er is keuze uit 22 kleuren. De woningen in De Streek zijn volledig gasloos en hebben daarom een inductiekookplaat in het eiland en er is een eilandschouw. Daarnaast heeft de keuken ook een inbouwkoelkast, vaatwasser en combi magnetron. Alle apparatuur is van Siemens.

Bekijk woningen
image alt

Morgenstond

De luxe hoogglans keuken in de 2 onder 1 kapwoningen, de hoekwoningen en de vrijstaand geschakelde woning wordt geplaatst in een schiereilandopstelling. Zonder meerprijs is de keuken ook verkrijgbaar in platinagrijs en antraciet. Bij deze keuken kun je kiezen voor greeploze frontjes of handgrepen. Kies je voor handgrepen dan is er een groot assortiment om uit te kiezen. Bij deze keuken ontbreekt het ook niet aan apparatuur. Standaard heeft het schiereiland een inductiekookplaat met daarboven een eilandschouw. Ook is er een vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Alle apparatuur is van het merk Siemens. 

Bekijk woningen
image alt

Middagzon

De witte hoogglans keuken in de tussenwoning wordt geplaatst in een een parallel opstelling. Zonder meerprijs is de keuken ook verkrijgbaar in platinagrijs en antraciet. Greep of greeploos? Bij deze keuken kun je kiezen voor greeploze frontjes of handgrepen. Uit een groot assortiment kies je de handgreepjes die jij mooi vindt passen bij de nieuwe keuken. Alle apparatuur is van Siemens. Standaard heeft de keukeneen inductiekookplaat met daarboven een mooie wandschouw. De een vaatwasser, koelkast en combimagnetron maken de keuken kompleet. 

Bekijk de tussenwoning
image alt

Ochtendrijp

De semi bungalow heeft standaard een keuken in parallel opstelling. Standaard hoogglans frontjes maar ook te realiseren in platinagrijs of antraciet. Kies je voor handgreepjes dan is er volop keuze in het assortiment. Wil je geen handgrepen? Dan zorgen greeplijsten voor een strakke uitstraling. Dat kan natuurlijk ook. Er is volop keuze in werkbladen en je kookt op een inductieplaat met erboven een wandschouwkap. De afwas kan in de vaatwasser en de keuken wordt helemaal kompleet gemaakt met koelkast en combimagnetron. Alle apparatuur is van Siemens.

Bekijk de woningen

Bruynzeel keukens

De keukens in Ven&Heide worden geleverd door Bruynzeel keukens. Zij gaan graag met je in gesprek om jouw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken om zo tot jouw droomkeuken te komen.

Start verkoop

Naar verwachting gaan de woningen in maart 2021 in verkoop. De exacte datum hopen we snel met jullie te delen! Meld je alvast aan als belangstellende en zodra de verkoop start, ontvang je automatisch bericht. Aanmelden als belangstellende kan door je gegevens achter te laten bij jouw favoriete woningtype op de pagina 'Woningen'.

Het woningaanbod
Vragen? Neem direct contact op
Wonen in Ven&Heide? Bekijk het woningaanbod