Gelijkvloers genieten in een semi bungalow

25 november '20

Met een volledig woonprogramma op de begane grond kun je de semi bungalow Ochtendrijp met recht klaar voor de toekomst noemen.

image alt

Groen wonen in de stad

Omringd door heideplanten en bomen vind je in dit doodlopende straatje een rij met semi bungalows. Dankzij de blokvormige bouw wordt alle woon- en opslagruimte optimaal benut. Geen loze ruimtes hier! Kies je voor een ligging aan het gezellige hofje of ga je toch liever voor de ultieme landelijke ligging aan de bosrand?

Bekijk de woningen
image alt

Gelijkvloers wonen

In de semi bungalow vind je beneden alles wat je nodig hebt. Wonen, baden, slapen; eigenlijk hoef je helemaal de trap niet meer op. Toch is het fijn om een extra verdieping tot je beschikking te hebben. Je verzamelt in de loop der jaren toch meer spullen dan je denkt. Maak een logeerkamer voor de kleinkinderen of reserveer je de verdieping toch voor die uit de hand gelopen hobby.

image alt

Lekker genieten in jouw keuken

Met het gezin, buren of vrienden aan tafel is in jouw leefkeuken geen probleem. Aan ruimte en keukenapparatuur geen gebrek. Met een hoogwaardige keuken van Bruynzeel ben je van alle gemakken voorzien om een lekker ontbijt, smakelijke lunch en culinair diner op tafel te zetten. Aan tafel!
Standaard is de keuken voorzien van hoogglans kasten en Siemens apparatuur: inductie kookplaat, vaatwasser combimagnetron, wand schouwkap en koelkast.

image alt

De badkamer

Je in de ochtend klaarmaken voor een nieuwe dag, een verkoelende douche op een warme zomermiddag of ‘s avonds ultiem genieten na een lange dag? In de privé spa is er op ieder moment van de dag ruimte om heerlijk te ontspannen. Het sanitair in jouw nieuwe woning is van hoogwaardige kwaliteit.

De badkamer is standaard uitgerust met een Sphinx wandcloset voorzien van een Geberit inbouwreservoir, een wastafel met een waterbesparende en krasvaste chromen Grohe wastafelkraan en een instapklare douche voorzien van Grohe douchethermostaat. De vloer is voorzien van grote tegels (60 x 60 cm) en de wanden in bijpassende tegels (30 x 30 cm).

Comfort en energiezuinigheid

Alle woningen zijn nul­op­de­meter. De energie voor de woning wordt opgewekt via zonnepanelen op het dak. Dat is goed voor het milieu en de energierekening. Bovendien krijg je korting op je hypotheek bij de aankoop van een NOM­woning. Daarnaast valt de energierekening lager uit bij een gemiddeld verbruik omdat de woning voor een groot deel zelfvoorzienend is. De woning is voorzien van een warmteterugwinsysteem. Lucht wordt daarmee de woning ingevoerd en weer afgevoerd in keuken, toilet en badkamer. De toegevoerde lucht wordt voorverwarmd en gefilterd voordat het de vertrekken in komt. De toegevoerde verse lucht voelt bijna hetzelfde als de kamertemperatuur, wat zorgt voor een combinatie van hoog comfort en energiezuinigheid.

  Veel gestelde vragen
  Woningaanbod