Bekijk nu alle bouwnummers van fase 4b

4 januari '21

In fase 4b heb je de keuze uit verschillende woningtypes. Heb je een rijwoning met de plattegrond van een 2 onder 1 kapwoning op het oog of liever toch die woningen aan het water? En misschien heb je je oog laten vallen op die levensloopbestendige semi bungalow of toch liever die ene vrijstaand geschakelde woning? De bouwnummers staan allemaal online, ga snel kijken welke bij jou past!

image alt

Luxe wonen in Ven&Heide

De woningen van Ven&Heide zijn luxe uitgevoerd, compleet met keuken en badkamer en hebben een hoog afwerkingsniveau. Ook zijn er diverse duurzame installaties zoals een warmtepomp, een warmteterugwininstallatie en zonnepanelen. Daar zit uiteraard een prijskaartje aan en deze installaties zijn dan ook duurder dan de voormalige CV ketels. Onder andere dat maakt de nieuwbouwhuizen van tegenwoordig iets duurder dan voorheen. Maar uiteindelijk zijn de maandelijkse energielasten van een duurzaam gebouwd huis een stuk lager.

Woningen
image alt

Financieel voordeel

Behalve energiezuinig heeft zo'n huis ook financiële voordelen. Zo kan er sprake zijn van een rentekorting op je hypotheek. Vraag dat na bij jouw hypotheekadviseur. Nieuwsgierig naar de woningen? De koopsomindicaties staan vermeld per woningtype. De uiteindelijke prijzen per woning die heb je nog tegoed.

Meer over financiering

Maak een wensenlijstje

Heb je interesse in zo'n fijne woning van Ven&Heide? Maak dan een wensenlijst met jouw favoriete bouwnummers aan. Dan staat deze alvast klaar als de verkoop gaat starten en je jouw voorkeuren door gaat geven. Heb je bouwnummers op je wensenlijst geplaatst en aangemeld voor het project, dan ontvang je per email updates over het project die zijn aangepast op jouw wensenlijst. En als de verkoop start, plaats je met 1 druk op de knop de bouwnummers in je winkelmandje. Bekijk snel de bouwnummers en voeg ze met het  'hartje' toe aan jouw eigen wensenlijst. Nog niet aangemeld als belangstellende? Doe dat dan snel.

Bekijk de woningen
  Planning
  Woningaanbod