Beschikbare bouwnummers fase 4a

19 november '20

Wil jij wonen in een superpraktische semi bungalow in Etten-Leur? Waar je heel fijn de slaapkamer en badkamer op de begane grond hebt. Dan is er goed nieuws voor je! In Ven&Heide fase 4a zijn nog enkele bouwnummers vrij. Ga snel kijken!

image alt

Semi bungalows

Kijk een hoe mooi de semi bungalows in Ven&Heide zijn? In de deze woning vind je beneden alles wat je nodig hebt. Wonen, baden, slapen; eigenlijk hoef je helemaal de trap niet meer op. Maar er is ook nog een extra verdieping waar je mogelijkheden genoeg hebt. Er zijn nog enkele van deze woningen vrij. Heb je interesse? Vraag direct een optie aan bij het bouwnummer waar je interesse in hebt.

Beschikbare semi bungalows
image alt

Eengezinswoning

In het rijtje van 3 woningen zijn de middelste en de rechter hoekwoning aan Markiezaatshof nog beschikbaar. De woningen hebben een achtertuin van bijna 15 meter diep. Wat je daar allemaal mee kunt doen! In elk geval een terras én een grasveldje wat dat is fijn voor de kleintjes. Een speelhuisje erbij en wat denk je van een overkapping waar je ook in de winter heerlijk kunt genieten? Met 3 slaapkamers en een grote zolderverdieping is dit het ideale gezinshuis voor jou!  

Bekijk de woningen
  Planning
  Woningen