Voorzieningen

Zijn er in de wijk speelplekken voor de kinderen, hoe ver moet je lopen naar het winkelcentrum en kan je goed parkeren in de wijk? De voorzieningen van nieuwbouwwijk Ven & Heide op een rij.

image alt

Winkelen

Voor de dagelijkse boodschappen zijn diverse supermarkten in de directe omgeving. Wil je een cadeautje kopen voor een jarige, een nieuwe lamp of is die favoriete spijkerbroek toe aan vervanging? In het gezellig centrum van Etten-Leur kun je jouw winkelhart ophalen. Het uitgebreide winkelaanbod zorgt ervoor dat je gewoon in Etten-Leur kunt winkelen en niet naar grotere plaats hoeft. Lekker makkelijk!

image alt

Sporten

Vanuit jouw nieuwe huis in Ven&Heide loop je naar de rugbyclub of het honkbalveld. Liever mountainbiken in de bossen om de hoek of trek je liever de stevige stappers aan voor een fikse wandeling? Heel fijn is dit alles in de buurt te vinden. Etten-Leur kent ook diverse sportclubs en fitnesscentra.  

image alt

Onderwijs en gezondheid

Op fietsafstand van Ven&Heide zijn diverse basisscholen en scholen voor het voortgezet onderwijs te vinden. Ook aan gezondheidscentra, huisartsen, psychologen en fysiotherapeuten is in Etten-Leur geen gebrek. 

Overige voorzieningen

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
  Bekijk alle woningen