Nieuwbouw in Etten Leur

Zou het niet fijn zijn om in Ven&Heide een duurzaam nieuwbouwhuis te kunnen kopen? Veilig wonen in een autoluwe omgeving waar kinderen lekker buiten spelen en jij rustig je hond kunt uitlaten? Nieuwbouw in Etten-Leur heeft je veel te bieden.

image alt

Wonen in Ven&Heide

In Ven&Heide vind je alle vrijheid om te genieten van quality time samen. In jouw nieuwbouwwoning heb je de eerste jaren namelijk geen omkijken naar onderhoud. Onbezorgd schommelen en zwieren.... Kleintjes en hun ouders kunnen hun hart ophalen. Met speeltuintjes, verkeersluwe hofjes en kinderopvang dichtbij. Ga een zonnige toekomst tegemoet in deze kindvriendelijke wijk in een van de duurzame woningen in Ven&Heide, de nieuwste buurt in De Streek.

Bekijk de woningen
image alt

De Streek

De Streek is een unieke nieuwbouwlocatie aan de zuidrand in Etten-Leur. Het bestaat uit diverse buurtjes maar allemaal met de insteek van duurzaam en groen wonen. Ook letterlijk groen want met sportvelden en parken om de hoek is het heerlijk sporten en ontspannen. Wil jij een gloednieuwe, duurzame nieuwbouwwoning op een toplocatie? Dan is Ven&Heide in De Streek écht iets voor jou!

Bekijk het aanbod
image alt

Etten-Leur

De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Etten-Leur tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. Bedrijventerreinen aan de buitenring van Etten-Leur kennen grote bekende bedrijven maar er zijn ook veel regionale en plaatselijke ondernemingen. Etten-Leur is een hele fijne stad om te wonen, te werken en te ontspannen.

Bereikbaarheid
  Contact
  Bekijk alle woningen